«Επετειακό» βίντεο, με αφορμή τη συμπλήρωση επτά ετών από την επιβολή των capital controls στην Ελλάδα δημοσίευσε η Νέα Δημοκρατία, αναφέροντας ότι «Δεν ξεχνάμε», τις συνέπειες των πολιτικών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. 

Στο βίντεο παρουσιάζονται στιγμιότυπα από τις ουρές στις τράπεζες και τα ΑΤΜ και δημοσιεύματα του εγχώριου και ξένου Τύπου, για την απόφαση, που ταλαιπώρησε όλους τους Έλληνες, ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάνη Βαρουφάκη.

Η Νέα Δημοσκρατία μνημονεύει τη δήλωση του τότε υπουργού Οικονομικών, ο οποίος είχε αναφέρει: «Θεωρώ ότι θα ήταν ανάρμοστο για μένα να κάθομαι στην ουρά των ΑΤΜ».

Στο τέλος του βίντεο, υπάρχει αναφορά στην πρόσφατη δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξανακυβερνούσε με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Δείτε το βίντεο

Βίντεο της ΝΔ για την «επέτειο» 7 χρόνων από τα capital control της διακυβέρνησης Τσίπρα

Η Νέα Δημοκρατία δημιούργησε ένα «επετειακό» βίντεο, καθώς σαν σήμερα πριν από 7 χρόνια, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, επιβλήθηκαν τα capital controls. Στο βίντεο παρουσιάζονται οι συνέπειες αυτής της απόφασης, που ταλαιπώρησε όλους τους Έλληνες, ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάνη Βαρουφάκη. Στο τέλος του βίντεο, υπάρχει αναφορά στην πρόσφατη δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξανακυβερνούσε με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Δημοσιεύτηκε από parapolitika.gr στις Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022