Σε κατάσταση εκλογικού συναγερμού έθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.

Για αυτό και ο επικεφαλής της επιτροπής ψηφοδελτίων Βαγγέλης Αργύρης στην ενημέρωση που έκανε ανέφερε ότι ο στόχος της Επιτροπής είναι ως το τέλος Ιουλίου να έχει ανακοινωθεί το μεγαλύτερο μέρος (σ.σ:το 80%) των προσώπων που θα δώσουν τη μάχη του σταυρού. Ανέφερε, δε, πως τα ψηφοδέλτια θα είναι σε μεγάλο βαθμό ανανεωμένα, με πρόσωπα κύρους, αλλά και πολλές γυναίκες.

Συν τοις άλλοις, σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες μέσα στο Σαββατοκύριακο ο κ. Αργύρης και ο διευθυντής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Σαλαγιάννης επικοινώνησαν με τους γραμματείς του νομαρχιακών επιτροπών και τους ενημέρωσαν για τις εκτιμήσεις-πληροφορίες που υπάρχουν στην Χαριλάου Τρικούπη για εκλογές ακόμα και μέσα στον Σεπτέμβριο(18 ή 25 του μήνα). Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, πολλά στελέχη του κομματικού μηχανισμού βρέθηκαν σήμερα στα κεντρικά γραφεία και πήραν μέρος σε διευρυμένη σύσκεψη προετοιμασίας για τις εθνικές εκλογές.

Την ίδια ώρα, τέλος, κορυφαία στελέχη του κόμματος, ανάμεσά τους ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αλλά και ο έμπειρος Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου επισήμαναν την ανάγκη να δοθεί μεγάλο βάρος στην καθημερινότητα των πολιτών και ιδιαίτερα στα θέματα της ακρίβειας και της αύξησης των τιμών των καυσίμων.