Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Παύλος Μαρινάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει με αυτοδυναμία τις επόμενες εκλογές.

Ειδικότερα, μιλώντας στο 10ο Regional Growth Conference και αναφερόμενος στο κυβερνητικό έργο, ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες η χώρα αύξησε τις οικονομικές της δυνατότητες και επισήμανε ότι μετά από 50 χρόνια η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η πρώτη κυβέρνηση που δεν επέβαλε κανένα νέο φόρο, αλλά αντίθετα μείωσε πολλούς και άδικους φόρους που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με τη λειτουργία των πανεπιστημίων και την ίδρυση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, ο κ. Μαρινάκης σημείωσε ότι «στα δημόσια Πανεπιστήμια υπάρχει ένας άλλος κόσμος και η αριστερά και η άκρα αριστερά πιστεύουν ότι αυτά είναι κτήμα της.

Η Πανεπιστημιακή Αστυνομία είναι μία σοβαρή μεταρρύθμιση και δεν καταλαβαίνω γιατί ο νόμος μπορεί να εφαρμόζεται εάν κάποιος εισβάλει στο σπίτι μας και δεν μπορεί να εφαρμοστεί στο πανεπιστήμιο που είναι το σπίτι των φοιτητών και το πληρώνουμε όλοι μας».

Ακόμη, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι «δεν είμαστε όλοι ίδιοι» και αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνει απόλυτα ο ελληνικός λαός. Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος, Χρήστος Κώνστας.