Δόμνα Μιχαηλίδου: Θα αγωνιστώ για την πόλη μου, τον Πειραιά - Το «ευχαριστώ» στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Parapolitika Newsroom
«Συνεχίζοντας την πολλή δουλειά και απευθυνόμενη σε όλες και όλους που έχουν πιστέψει στο όραμά μας, θα αγωνιστώ για την παράταξή μας, για την ανάδειξη του έργου μας, για την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στις ερχόμενες εκλογές»
Η υφυπουργός με μια ανάρτησή της στο facebook ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διαχρονική εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό της, τονίζοντας πως την γεμίζει χαρά, ευθύνη και δύναμη.
«Συνεχίζοντας την πολλή δουλειά και απευθυνόμενη σε όλες και όλους που έχουν πιστέψει στο όραμά μας, θα αγωνιστώ για την παράταξή μας, για την ανάδειξη του έργου μας, για την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στις ερχόμενες εκλογές. Θα αγωνιστώ για την πόλη μου, τον Πειραιά. Για μια πόλη σύγχρονη και δυναμική, ένα λιμάνι εξωστρεφές, που βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων», αναφέρει μεταξύ άλλων η Δόμνα Μιχαηλίδου.