Μπρα ντε φερ
Μπρα ντε φερ Δημήτρης Τάκης Χριστίνα Κοραή
THEODORIKAKOS
Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Οι μπαχαλάκηδες θελουν να διαλύσουν τα πανεπιστήμια -Δημιουργεί τεχνητή όξυνση ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε, πως οι αρμόδιες αρχές έχουν πληροφορίες για νέες επιθέσεις στην υπο κατασκευή βιβλιοθήκη του ΑΠΘ τονίζοντας πως «είμαστε αποφασισμένοι γιατί αισθανόμαστε ότι έχουμε το δίκιο και τον ελληνικό λαό με το μέρος μας να το αποτρέψουμε»

«Τα πανεπιστήμια είναι χώροι έρευνας και ελεύθερης γνώσης. Είναι απαίτηση φοιτητών, καθηγητών, πρυτανικών αρχών και του ελληνικού λαού να είναι χώροι με ασφάλεια. Χώροι που δεν επιτρέπεται η βία, η εγκληματικότητα και η παραβίαση των νόμων. Αυτή την αυτονόητη αλήθεια για την πρόοδο και την αναβάθμιση των πανεπιστημίων ακολουθεί η κυβέρνηση» ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος αναφορικά με τα νέα επεισόδια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.

Ο υπουργός άσκησε κριτική στην στάση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας πως «καλύπτει» τα επεισόδια και καλλιεργεί «τεχνητή όξυνση» στην κοινωνία με «μπαχαλάκηδες» που θέλουν να διαλύσουν τα πανεπιστήμια.

Ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε, πως οι αρμόδιες αρχές έχουν πληροφορίες για νέες επιθέσεις στην υπο κατασκευή βιβλιοθήκη του ΑΠΘ τονίζοντας πως «είμαστε αποφασισμένοι γιατί αισθανόμαστε ότι έχουμε το δίκιο και τον ελληνικό λαό με το μέρος μας να το αποτρέψουμε».