Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Μαΐου ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Ελλήνων της Διασποράς, Νίκο Θεοδωρόπουλο.

Ο Γραμματέας της ΝΔ θα είναι ομιλητής σε μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία στην Κύπρο. Ομιλητής, ακόμη, θα είναι ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο Παύλος Μαρινάκης πρόκειται να συναντηθεί με επιτυχημένους Έλληνες επιχειρηματίες και στελέχη οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, αλλά και με τον Πρύτανη και φοιτητές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Θα πραγματοποιηθεί επίσημη επίσκεψη στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού, όπου ο Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Πρόεδρο της ΝΕΔΗΣΥ, Γιώργο Χατζηγεωργίου.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται λίγες μέρες πριν το Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και τρεις εβδομάδες πριν το Συνέδριο του Δημοκρατικού Συναγερμού, στα οποία θα παραβρεθεί και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι σχέσεις των δύο κομμάτων είναι στο καλύτερο επίπεδο, ενώ η επίσκεψη Μαρινάκη στην Κύπρο έχει ως στόχο να τονίσει την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην υποψηφιότητα Νεοφύτου.