Ο πολύ έμπειρος δημοσιογράφος Νάσος Αθανασίου βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, άσκησε κριτική στον τρόπο που εξελίχθηκαν οι εσωκομματικές διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο Κανάλι της Βουλής και στην εκπομπή «Πρωινή Επισκόπηση», σχολίασε το ποσοστό που πήρε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κεντρική Επιτροπή, αλλά και το αν είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, με δεδομένο ότι οι Προεδρικοί κατέκτησαν την κορυφή της κατάταξης.

«Όπου βλέπετε κόμμα και δεν υπάρχουν διαφωνίες να υποπτεύεστε αυτή την ομάδα» είπε ο κ. Αθανασίου, εκφράζοντας μια διαφορετική γραμμή.

Μάλιστα άσκησε κριτική στην επιλογή του προέδρου Αλέξη Τσίπρα να είναι μόνος του, σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση χωρίς …αντιπάλους!

«Το σωστό είναι να υπάρχει διαφορετική άποψη σε βαθμό που ο πρόεδρος μας, ο Αλέξης έπρεπε ακόμα και με κλήρωση να υποχρεώσει 4 -5 άτομα να βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο για τον Πρόεδρο. Κανένας δεν ήθελε, κανένας δεν μπορούσε, κανένας, κανένας, κανένας. Όμως επαναλαμβάνω ακόμα και με κλήρωση, να πει δεν είναι δυνατόν να γίνεται προεδρική εκλογή με έναν υποψήφιο, με κλήρωση 3, 5 από τα μέλη ας μην είναι από τους βουλευτές υποχρεωτικά, να υπάρχει αυτό το πράγμα».