Με ένα «μεγάλο ευχαριστώ» στον υπουργό Περιβάλλοντος και ενέργειας ξεκίνησε την ομιλία του στην Πάτρα ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ Μάριος Τσάκας, λέγοντας ότι ο Κώστας Σκρέκας δίνει νυχθημερόν τη μάχη, μέσα σε αντίξοες συνθήκες, για την ενεργειακή θωράκιση της χώρας, πράγμα που φαίνεται να αναγνωρίζουν και οι τοπικές κοινωνίες.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας φτάνοντας στην Πάτρα, με αφορμή τα εγκαίνια για την έναρξη των έργων φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τόνισε την ξεκάθαρη πρόθεση και προτεραιότητα συνολικά της κυβέρνησης, του πρωθυπουργού και φυσικά του ίδιου να μην κινδυνεύσει σε καμία περίπτωση η ενεργειακή ασφάλεια της χώρας, και δε θα γίνει.

sk

Έδωσε έμφαση στις αποτελεσματικές προσπάθειες της ΔΕΔΑ και του ίδιου του κ. Τσάκα καθώς και στην άψογη συνεργασία που έχει ο ίδιος με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όσον αφορά ειδικά στο κομμάτι του Φυσικού Αερίου, με φωτεινό παράδειγμα τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη.

sk3
sk2

Αναφέρθηκε επίσης, στους βασικούς κυβερνητικούς πυλώνες και στα όσα γίνονται από πλευράς υπουργείου για τη ενεργειακή θωράκιση της χώρας, τη μείωση κόστους της ενέργειας καθώς και τα στοχευμένα βήματα για την πράσινη ανάπτυξη σε ολόκληρη τη χώρα.

sk4