Στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1 και στην εκπομπή «Secret» και τον Παναγιώτη Τζένο μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σχολίασε τα τα τεκταινόμενα στο 14ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ και ανέφερε πως ο Αντώνης Σαμαράς «έκανε άριστα» που τοποθετήθηκε και πρόσθεσε πως δεν υπάρχει εσωκομματικό ζήτημα.

Ειδικότερα, για την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στο Συνέδριο της ΝΔ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δήλωσε: 

«Ο κ. Σαμαράς ως βουλευτής, ως πρώην πρόεδρος της ΝΔ και ως πρώην πρωθυπουργός τοποθετήθηκε στο συνέδριο της ΝΔ. Καλώς τοποθετήθηκε; Άριστα. Τα συνέδρια διοργανώνονται για αυτό το λόγο για να μπορούμε να ανταλλάσουμε απόψεις και επί του ιδεολογικού αλλιώς τι να το κάνεις το συνέδριο. Αν δηλαδή κάνεις ένα συνέδριο που κανένας δεν μπορεί να πει τίποτα γυρίζεις σε συνέδριο τύπου ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς δεν είμαστε τέτοιο κόμμα, εμείς είμαστε ένα ανοιχτά δημοκρατικό κόμμα, ο κ. Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι πιστεύει στις εσωκομματικές δημοκρατικές διαδικασίες για αυτό και έχει κάνει τόσα συνέδρια ως πρόεδρος κατά συνέπεια νομίζω ότι και ο ίδιος με ευαρέσκεια είδε μια ιδεολογική συζήτηση που προκλήθηκε και από την ομιλία προφανώς του κ. Σαμαρά. Δεν βλέπω κανένα εσωκομματικό ζήτημα πλην των φαντασιώσεων των εφημερίδων της αντιπολίτευσης».

Όσον αφορά τις αιχμές στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά για τον Νίκο Δένδια ο κ. Γεωργιάδης είπε στα Παραπολιτικά 90,1: 

«Αυτό που λέτε ότι απάντησε ο κ. Δένδιας είναι μια ερμηνεία που τη δίνουν οι εφημερίδες. Εγώ είδα την ομιλία του κ. Δένδια δεν άκουσα να λεει πουθενά Α. Σαμαράς άλλωστε ο κ. Δένδιας υπήρξε υπουργός του κ. Σαμαρά και Δημοσίας τάξεως και Ανάπτυξης και Εθνικής άμυνας. Δεν θυμάμαι τον κ. Δένδια να είχε πει ότι δεν θέλω να συνεργαστώ με το Σαμαρά μια χαρά τον υπηρετούσε ως υπουργός του τώρα του ξίνισε; Άρα μπορεί και να μην ισχύει αυτό που λέτε για τον κ. Δένδια».