Παρελθόν αποτελεί ο Νίκος Ξυδάκης από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», καθώς ο επί δύο χρόνια διευθυντής του ραδιοσταθμού του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πλέον εκτός της συχνότητας. 

Ο Νίκος Φίλης σε ανάρτησή του εξαπολύει πυρά για την απομάκρυνση του μέχρι πρότινος διευθυντή του σταθμού. Ειδικότερα ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται ποια σκοπιμότητα επέβαλε αυτή την εξέλιξη την επομένη του Συνεδρίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζητώντας απαντήσεις για την παραίτηση Ξυδάκη. 

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απομάκρυνση του Νίκου Ξυδάκη από το Κόκκινο. Ο Νίκος έδωσε άλλον αέρα και κύρος Στο Κόκκινο 105,5 και ανέβασε την ακροαματικότητα και την αξιοπιστία του. Ποια σκοπιμότητα επέβαλε να υπάρξει αυτή η λυπηρή εξέλιξη την επομένη του Συνεδρίου και πριν εκλεγούν τα νέα όργανα του κόμματος; Αισθάνεται κανείς την ανάγκη να απαντήσει;», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Φίλης. 

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απομάκρυνση του Nikos Xydakis από το Κόκκινο. Ο Νίκος έδωσε άλλον αέρα και κύρος Στο...

Δημοσιεύτηκε από Νίκος Φίλης στις Τρίτη, 19 Απριλίου 2022

Νωρίτερα, στην τελευταία του εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο Νίκος Ξυδάκης δήλωσε ότι: «Φεύγω γιατί το ραδιόφωνο μπαίνει σε έναν άλλον κύκλο για τον οποίο δεν ερωτήθηκα και δεν με αφορά. Και μην ακούτε τις κουταμάρες ότι φεύγω για να κατέβω βουλευτής. Οι άνθρωποι δεν παρατούν έτσι την κοινότητα τους για μία καρεκλίτσα». 
Στην «έξωση» Ξυδάκη αντέδρασε έντονα με άναρτησή της στα social media και η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καβαδία.