Σφοδρή επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη εξαπολύει η Νάντια Γιαννακοπούλου με αφορμή ανάρτηση του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook.

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής επισημαίνει πως «τα όσα ανέφερε στη συκοφαντική για μένα ανάρτησή του έχουν απαντηθεί δια της νομικής οδού και όσοι είχαν αναφερθεί παλαιότερα σε αυτά ανασκεύασαν εγκαίρως για να αποφύγουν τις νομικές συνέπειες», ενώ συμβουλεύει τον Παύλο Πολάκη να μην τις επαναλάβει, γιατί μετά, όπως αναφέρει η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, θα τρέχει πάλι να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία.

«Ο κ.Παύλος Πολάκης δεν είναι ένας “γραφικός” που λέει και μια κουβέντα παραπάνω επειδή είναι “αψύς Σφακιανός”. Είναι πολιτικα επικίνδυνος», τονίζει η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Ολόκληρη η δήλωσή της

Είναι βαθιά πεποίθησή μου ότι οι βουλευτές δεν μπορούν να πετάνε λάσπη, να συκοφαντούν, να απειλούν και μετά να κρύβονται θρασύδειλα πίσω από την βουλευτική τους ασυλία. Γι’ αυτό ψήφισα υπέρ της άρσης ασυλίας του κ.Παύλου Πολάκη και το ίδιο θα έπραττα σε κάθε περίπτωση που έκρινα ότι ο θιγόμενος δικαιούται να προσφύγει στη δικαιοσύνη, όποιον βουλευτή και αν αφορούσε η συζήτηση για την άρση ασυλίας.

Για τον ποτισμένο με μίσος και φανατισμό λόγο του κ.Παύλου Πολάκη, ο κόσμος χωρίζεται σε “δικούς μας” που καλύπτουμε ό,τι και αν κάνουν και “εχθρούς” που πολεμάμε με κάθε τρόπο, ακόμα και τον πιο βρώμικο, χωρίς κανένα φραγμό. Στο μυαλό του όλα τα υπόλοιπα είναι ασήμαντες λεπτομέρειες. Γι’ αυτό και μου επιτέθηκε με το γνωστό χυδαίο ύφος του, με ψέματα και συκοφαντίες, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της πολιτικης τοξικότητας στο δημόσιο βίο της χώρας μας.

Τα όσα ανέφερε στη συκοφαντική για μένα ανάρτησή του έχουν απαντηθεί δια της νομικής οδού και όσοι είχαν αναφερθεί παλαιότερα σε αυτά ανασκεύασαν εγκαίρως για να αποφύγουν τις νομικές συνέπειες. Συμβουλεύω λοιπόν δημοσίως τον κ.Παύλο Πολάκη να μην τις επαναλάβει, γιατί μετά θα τρέχει πάλι να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία.

Ο κ.Παύλος Πολάκης δεν είναι ένας “γραφικός” που λέει και μια κουβέντα παραπάνω επειδή είναι “αψύς Σφακιανός”. Είναι πολιτικα επικίνδυνος. Η ρητορική, το ύφος, οι μέθοδοί του αποτελούν την έκφραση ενός υφέρποντος φασισμού. Μιας νοσηρής τοξικότητας που επηρεάζει το σύνολο της πολιτικής μας ζωής, δηλητηριάζει την κοινωνία μας και μας γυρίζει σε επικίνδυνες εποχές που κάθε προοδευτική κοινωνία οφείλει να αφήσει πίσω της.

Τι σχέση έχει άραγε ο προοδευτικός χώρος με τις απειλές “θα σε θάψω τρία μέτρα κάτω απο τη γή”, “θα σε πάω αίμα”, «θα βλαστημήσεις των ώρα και τη στιγμή”, “η άλλη φορά θα είναι αλλιώς” (πώς δηλαδή;), κλπ. Σε τι προοδευτικό συμβάλει η τυφλή εχθροπάθεια την οποία ο κ.Πολάκης καλλιεργεί και δυστυχώς ο κ. Τσίπρας σιγοντάρει ή ανέχεται;

Ας το πάρουν απόφαση και ο κ.Παύλος Πολάκης και όσοι τον καλύπτουν: Η εποχή των τραμπουκισμών σε βάρος στελεχών του ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Η πολιτική θρασυδειλία δεν θα μένει ατιμώρητη. Και η ελληνική κοινωνία, σε μια δύσκολη περίοδο όπως αυτή που όλοι ζούμε, δεν θα βυθιστεί ξανά στον πολιτικό βούρκο.