Ανδρεας_Λοβερδος
Πολιτική

Λοβέρδος για ηχητικό Βγενόπουλου: Ακούει και φρίττει κάθε δημοκράτης

O βουλευτής του ΚΙΝΑΛ παραθέτει αποσπάσματα από το βιβλίο του «Απόπειρα Δολοφονίας», το οποίο όπως αναφέρει έγραψε χωρίς τότε να διαθέτει στοιχεία τόσο ανατριχιαστικά

Το ηχητικό ντοκουμέντο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας , από το οποίο προκύπτει ότι ο εκβιασμός που κατήγγειλε ο Ανδρέας Βγενόπουλος ότι υπέστη από την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, το 2016, δεν ήταν αποκύημα της φαντασίας του, ούτε αντιπερισπασμός, σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Μάλιστα ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ παραθέτει αποσπάσματα από το βιβλίο του «Απόπειρα Δολοφονίας», το οποίο όπως αναφέρει έγραψε χωρίς τότε να διαθέτει στοιχεία τόσο ανατριχιαστικά, όσα αυτά που αποκαλύπτονται τώρα.

«Ακούει και φρίττει κάθε δημοκράτης πολίτης από το βιβλίο μου ''Απόπειρα Δολοφονίας'' χωρίς τότε να διαθέτω στοιχεία τόσο ανατριχιαστικά όσα αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας για Βγενόπουλο-Παραδικαστικό στο iefimerida. Έγραφα έχοντας υπόψιν τις υποθέσεις Μιωνή & Novartis», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.