«Κύριε Πρόεδρε δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος στις εκλογές και θα ήθελα να καταθέσω τα συμπεράσματά μου σήμερα εδώ και όχι στα κανάλια», είπε o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Ολομέλεια.

Λίγο νωρίτερα είχε ζητήσει τον λόγο για να τοποθετηθεί σχετικά με την πορεία των αποφάσεων που έλαβε η δικαιοσύνη, αλλά και για την προσωπική του αντίληψη ως μέλους της εξεταστικής για την υγεία.

Στη λίστα των ομιλητών

Να σημειωθεί ότι ο προεδρεύων, Νικήτας Κακλαμάνης, τον συμπεριέλαβε στη λίστα των ομιλητών για τη συζήτηση της δωρεάς του Ιδρύματος Στ. Νιάρχος και την κατασκευή παιδιατρικού νοσοκομείου.

Ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, παθολόγος στο επάγγελμα με μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει διατελέσει και Διετέλεσε Διευθυντής της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, αποφάσισε να βάλει τέλος στην πολιτική του διαδρομή στις επόμενες εκλογές.

Ο κ. Παπαδόπουλος που υπήρξε μέλος της Εξεταστικής για την υγεία το 2018 είχε δηλώσει μάλιστα στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, πως «με βάση τα μέχρι τώρα κομμάτια του πορίσματος ενδείξεις για το μόνο αδίκημα που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την σύσταση προανακριτικής επιτροπής είναι αυτό της απιστίας το οποίο όμως έχει παραγραφεί».