Μετά την αποπομπή του Σπήλιου Λιβανού από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν βάλει στο στόχαστρο τον νέο υπουργό Γιώργο Γεωργαντά.

Σε βίντεο που έδωσαν στην δημοσιότητα ο νέος υπουργός εμφανίζεται να μιλά σε κομματική εκδήλωση και να ζητά την κινητοποίηση όλων των πολιτών που η ΝΔ είχε βοηθήσει σε διάφορες φάσεις.

«Δεν πέρασαν λίγα λεπτά από την παραίτηση του κ. Λιβανού κι ένα νέο κρεσέντο ρουσφετολογίας και παλαιοκομματισμού είδε το φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά από τον αντικαταστάτη του τον κ. Γεωργαντά» , λένε οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.

Πιο συγκεκριμένα ανέφεραν ότι «σε κομματική εκδήλωση της Ν.Δ. φαίνεται να λέει ότι οι τοπικές οργανώσεις πρέπει να υπενθυμίσουν πριν από τις εκλογές σε πρώην ψηφοφόρους της Ν.Δ. το γεγονός ότι ωφελήθηκαν από τις κυβερνήσεις της είτε με διορισμούς είτε με συμβάσεις. Για να δούμε αν ο κατά τα άλλα εύθικτος κ. Μητσοτάκης θα αποπέμψει και τον νέο του υπουργό»

Σε ότι αφορά το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με τον δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα να μιλά για το πώς η κυβέρνηση της ΝΔ ανέτρεψε το κλίμα μετά τις φωτιές της Ηλείας οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα λένε ότι «η παραίτηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λιβανού μετά την κατακραυγή δεν μπορεί να κρύψει την ακραία ψηφοθηρία της ΝΔ σε βάρος πολιτών με αφορμή φυσικές καταστροφές.

Δεκαπέντε χρόνια μετά ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να ζητήσει την παραίτηση του κ. Λιβανού, αν και ακολουθεί την ίδια ακριβώς συνταγή εξαπάτησης. Η πολιτική αναισθησία του κ. Λιβανού χαρακτηρίζει όλη την κυβέρνηση, που μοίρασε διχίλιαρα με εκλογική υστεροβουλία μετά την τελευταία κακοκαιρία και το επιτελικό φιάσκο.

Ο ελληνικός λαός όμως αυτή τη φορά τους έχει μάθει καλά και στις κάλπες τους ετοιμάζει μια δική του, αυτή τη φορά, «εποποιία».