Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
kalogritsas
Πολιτική

Tηλεοπτικές άδειες: Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της απολογίας του Χρήστου Καλογρίτσα

Για την υπόθεση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες έχει κληθεί σε απολογία την Πέμπτη κι ο Νίκος Παππάς

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της απολογίας στον Άρειο Πάγο του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα για την υπόθεση του διαγωνισμού τηλεοπτικών αδειών του 2016 με βασικό κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά. Η απολογία του Χρήστου Καλογρίτσα για το αδίκημα της συνέργειας σε παράβαση καθήκοντος στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου, Ευδοξία Κιουπτσίδου-Στρατουδάκη, πρόκειται να συνεχιστεί και αύριο.

Ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας, σύμφωνα με πληροφορίες, εμμένει στις καταγγελίες του και κατά πληροφορίες τόσο στο πολυσέλιδο υπόμνημα του, όσο και στην απολογία του επανέλαβε όσα περιλαμβάνονται στη μηνυτήρια αναφορά που έχει υποβάλει για την υπόθεση και όσα έχει καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καλογρίτσας φέρεται να είπε στην απολογία του ότι γνώριζε πως θα καταστεί κατηγορούμενος εξαιτίας των όσων αποκάλυψε για το παρασκήνιο του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, σημειώνοντας ότι το έκανε για να αποκαταστήσει το όνομα και την υπόληψη του.

Για την υπόθεση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, έχει κληθεί σε απολογία την προσεχή Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου κι ο πρώην υπουργός, Νίκος Παππάς για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.