«Μετέχω στο πολιτικό σύστημα, ως το 1/300 και αυτό με κάνει να νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη σε προσωπικό επίπεδο για το χάος που είδαμε χθες», τόνισε στον ΑΝΤ1 ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης με αφορμή τα προβλήματα που προκλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς».

«Αισθάνομαι ντροπή για αυτό που είδα στα μάτια μου μπροστά και μπορεί να μην μετέχω στην εκτελεστική εξουσία, όπως και κανένας Βουλευτής, αλλά μετέχω στο πολιτικό σύστημα κατά το 1/300. Και αυτό με κάνει να νιώθω την ανάγκη να ζητήσω, σε προσωπικό επίπεδο, συγνώμη για το χάος, που είδαμε χθες», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Θα περιμένω την έρευνα του Εισαγγελέα. Θα περιμένω μια νηφάλια και πλήρη ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία και μετά θα πω την άποψη μου».

«Το σωστό και το δίκαιο»

Επιπλέον, ο κ. Κακλαμάνης τόνισε: «Ο πρωθυπουργός καθόλου ευτυχής δεν αισθάνεται. Διότι είναι εύκολο να στοχοποιούμε τον έναν αλλά οι κάτω από τον πρωθυπουργό δεν μπορούν να τραβούν την ουρά τους απέξω. Θέλω να πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός θα λάβει εκείνα τα μέτρα, που θα πρέπει, όχι για να ικανοποιηθεί το δημόσιο αίσθημα, αλλά γιατί αυτό θα είναι το σωστό και το δίκαιο ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη.».