Στο αρχείο τέθηκε σήμερα, με απόφαση Εισαγγελέα ο φάκελος του Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση Novartis, ρίχνοντας έτσι στο κενό τις ανυπόστατες καταγγελίες εις βάρος του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφορικά με τη σκευωρία που έφερε στο προσκήνιο η προηγούμενη κυβέρνηση.

Σημειώνεται ότι στο αρχείο μπήκε και ο φάκελος του πρώην υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου.

«Μετά από 4 χρόνια ταλαιπωρίας η ελληνική Δικαιοσύνη αποφάσισε να βάλει στο αρχείο τα όσα αναφέρονταν για την υπόθεση Novartis», δήλωσε στα Parapolitika.gr ο κ. Γεωργιάδης.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για την πίστη του στην ακεραιότητα μου από την πρώτη στιγμή, τον δικηγόρο μου Μιχάλη Δημητρακόπουλο που χωρίς αυτόν δεν θα είχα φτάσει εδώ σήμερα και την οικογένεια μου που ποτέ δεν αμφισβήτησε την αθωότητα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Νωρίτερα μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Τους πολιτικούς πρέπει να τους ψάχνει η δικαιοσύνη, πριν λίγο τέθηκε στο αρχείο ο φάκελος μου για την υπόθεση της Novartis».

«Ο λαός έχει το δικαίωμα να δυσαρεστείται από τις πολιτικές», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Δημητρακόπουλος: «Οι μάρτυρες χωρίς πρόσωπο, ταυτότητα και αποδείξεις είναι απόλυτα αναξιόπιστοι»

«Μετά από 4 χρόνια Προκαταρκτικής Εξέτασης, όπου την εκκρεμή δικογραφία εξονυχιστικά ερεύνησαν 7 εισαγγελείς Πλημμελειοδικών και Εφετών, η Δικαιοσύνη θεσμικά μίλησε και έθεσε στο αρχείο την υπόθεση, επειδή ο Άδωνις Γεωργιάδης αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Ανάπτυξης, δεν τέλεσε κανένα αδίκημα», τόνισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, πληρεξούσιος δικηγόρος του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Μετά από 33 χρόνια μαχόμενης δικηγορίας μονιμοποιούμαι να υποστηρίξω ότι ευτυχώς στο Δικαιικό μας Σύστημα, οι μάρτυρες χωρίς πρόσωπο, ταυτότητα και αποδείξεις είναι απόλυτα αναξιόπιστοι», διαμήνυσε κλείνοντας.