Πυκνώνουν τα σύννεφα από τον Παύλο Πολάκη, καθώς οι αντιθεσμικές ενέργειές του, η ακραία συμπεριφορά του και η προσβλητική ρητορική του έχουν ενοχλήσει πλέον ακόμα και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το αρνητικό κλίμα για τον αψύ σφακιανό μετέφερε με άρθρο του στο anoixtoparathyro.gr ο δημοσιογράφος και συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργος Λακόπουλος.

To τελευταίο…κρούσμα που προκάλεσε το οργισμένο άρθρο του Λακόπουλου είναι η απειλητική συμπεριφορά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας σε αστυνομικούς που πήγαν να κάνουν έλεγχο σε ταβέρνα για την τήρηση των μέτρων για τον covid 19. Σε άρθρο του με τίτλο «Τι δουλειά είχε ο Πολάκης να ελέγχει αστυνομικούς; Βοά η Δημοκρατική Παράταξη: Ή αυτός ή εμείς. Επιτέλους μαζέψτε τον…», ο αρθρογράφος σημειώνει πως «Κάθε μέρα που περνάει ο Πολάκης ξεφεύγει όλο και περισσότερο και γίνεται όλο και πιο αγαπημένη μασκότ του Μητσοτάκη.

Αυτή τη φορά πήγε να κάνει έλεγχο σε αστυνομικούς που… έκαναν έλεγχο σε εστιατόριο. Προφανώς για να δείξει τον καταστηματάρχη- τον οποίο διαφήμισε κιόλας- ότι είναι κάποιος.Και μετά το έκανε βούκινο και έδωσε μια ακόμη πάσα στον Οικονόμου και τα αντι-Τσίπρα ΜΜΕ. Από πότε είναι δουλειά των βουλευτών να επεμβαίνουν στο αστυνομικό έργο;».

Ο Γ. Λακόπουλος με αφορμή αυτή τη συμπεριφορά του Πολάκη τονίζει χαρακτηριστικά «αλίμονο αν κάθε βουλευτής περιφέρεται σαν δεκανέας υπηρεσίας και ελέγχει τον αστυνομικό, τον τροχονόμο, τον έφορο, τον πυροσβέστη, τον δημόσιο υπάλληλο την ώρα που κάνουν τη δουλειά τους».

Στη βάση αυτή, καλεί τον κ. Τσίπρα να τον μαζέψει, επισημαίνοντας με νόημα: Δεν νοείται ο αγώνας για να φύγει η ΝΔ να ανατινάζεται κάθε τόσο από τον «τρελό του χωριού». Πρώτος ο Τσίπρας πρέπει να καταλάβει: δεν έχει δικαίωμα να θυσιάζει το κόμμα του κρατώντας στις γραμμές του κάποιον με προβληματική συμπεριφορά.Η ανισορροπία δεν είναι πολιτική δραστηριότητα». Και προσθέτει με νόημα: «Αν δεν τον απομακρύνει θα μείνει μόνο με το «φαν κλαμπ» του Πολάκη- που στο τέλος θα τον καταπιεί. Ο ηγέτης οφείλει να προφυλάσσει το κόμμα του -και από τους σαλεμένους».