Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος συνοδευόμενος από τον Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Εκεί, σε εκτενή σύσκεψη ο Υπουργός ενημερώθηκε από τον διοικητή, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Πέτρο Τζεφεράκο για τη λειτουργία της ειδικής μονάδας της Αστυνομίας και συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν μια σειρά μέτρων για την αναβάθμιση των υποδομών και του εξοπλισμού.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε την ικανοποίησή του για το υψηλό επίπεδο ηθικού κι επιχειρησιακής ετοιμότητας των ανδρών της ΕΚΑΜ. Επίσης, ο κ. Θεοδωρικάκος συνομίλησε και με τους άνδρες της ΕΚΑΜ και αντάλλαξε μαζί τους ευχές.

Σε ανάρτησή του στα social media ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρει για την επίσκεψή του : «Σήμερα μέρα γενεθλίων ήταν για μένα και μια ξεχωριστή μέρα εργασίας. Επισκέφθηκα τις εγκαταστάσεις της ΕΚΑΜ στο Μαρκόπουλο. Πρόκειται για μια υπηρεσία, που εγγυάται την ασφάλεια στη χώρα, σε ειδικές καταστάσεις κι απέναντι σε σοβαρούς κινδύνους. Υψηλό ηθικό, εκπαίδευση, ετοιμότητα! Αισθάνομαι περηφάνια που συνεργαζόμαστε κι υπηρετούμε την πατρίδα μας στον τομέα της ασφάλειας!».