Μετά από πρόκληση που δέχτηκε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη για το θέμα της μελέτης Τσιόδρα -Λύτρα που αναδεικνύει την ανισότητα στο επίπεδο περίθαλψης μεταξύ Αττικής και υπόλοιπης Ελλάδας, τη συσχέτιση του αριθμού των ασθενών που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ covid και της θνητότητας τους, καθώς και τον υψηλό αριθμό θανάτων εκτός ΜΕΘ, ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης απάντησε στο θέμα.

«Την μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα την διάβασα σήμερα και  έχοντας εμπειρία από το υπουργείο Υγείας δεν με εκπλήσσει τα όσα λέει αυτή η μελέτη. Διότι  αναφέρεται στις διαφορές που υπάρχουν αναμεσά σε νοσοκομεία της Αττική σε σχέση με άλλες περιοχές της χωράς. Και δεν λέει αυτό που εννοείται εσείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

«Οφείλω να σας πω ότι θα ανακαλύψουμε πολλές μελέτες με τα ίδια συμπεράσματα επίσης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αν ψάξουμε λίγο. Η μελέτη δεν παρουσιάζει τίποτα άλλο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΣΥ και τα οποία ο πρωθυπουργός τα γνωρίζει και έχει θέσει ως προτεραιότητά ώστε να βρεθούν λύσεις», υπογράμμισε ο ίδιος.

«Εμάς μας ενδιαφέρει να λύσουμε προβλήματα! και όχι να κάνουμε σόου. Είστε η μοναδική αντιπολίτευση στην Ευρώπη που αντιπολιτεύεται με την πανδημία. Σας κάνει καλό; αναρωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε λέγοντας: «Ακόμα και η μετάλλαξη Ο σας έχει χαροποιήσει, για να ρίξετε τον Μητσοτάκη. Σταματήστε αυτό που κάνετέ με την πανδημία. Η Ελλάδα μας αντέχει και στην πανδημία».