Αναδιαμορφώνεται το σκηνικό στην Πειραιώς μετά και την ανάληψη καθηκόντων του Παύλου Μαρινάκη ως Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Για τους καλά γνωρίζοντες ο Παύλος Μαρινάκης δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μια τυχαία επιλογή. Αυτό γιατί διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια ιδανική επιλογή για τη θέση του γραμματέα: είναι εργατικός, μεθοδικός, οργανωτικός και το κυριότερο… νέος με φρέσκιες ιδέες.

Στα θετικά του, επίσης, συγκαταλέγεται το γεγονός ότι θα έρθει να συνθέσει και να λειτουργήσει αρμονικά με τον Γιάννη Μπρατάκο κάτι που ωστόσο δεν θα συμβεί πρώτη φορά καθώς οι δύο τους έχουν στενή συνεργασία τα τελευταία δύο χρόνια για την καλύτερη λειτουργία της νεολαίας της ΝΔ.
5455697

«Ο τεχνοκράτης της ΝΔ»

Στο Μαξίμου έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στον κ. Μπρατάκο δείχνοντάς τον μάλιστα ως την τέλεια επιλογή «μάνατζερ ανθρώπου» που θα μπορούσε να έχει στο διοικητικό τιμόνι της η ΝΔ. Τεχνοκράτης, άνθρωπος των επιχειρήσεων που ξέρει καλά από διοίκηση και διαχείριση καταστάσεων. Ο γενικός διευθυντής της ΝΔ υπηρετεί με συνέπεια δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή της υποψηφιότητας του νυν πρωθυπουργού για την ανάληψη της Προεδρίας της ΝΔ, το 2016, ήταν δίπλα του.
bratakos

Η ψυχή της ΝΔ στις οργανώσεις

kontadakis
Το παζλ έρχεται να συμπληρώσει ο τρίτος άνθρωπος της νέας «τριανδρίας» που αναδεικνύεται στην Πειραιώς.

Ο λόγος για τον Στέλιο Κονταδάκη, έναν άνθρωπο «ακούραστο εργάτη» που αφουγκράζεται καθημερινά τον παλμό των οργανώσεων.

Ο τίτλος του τυπικά παραμένει διευθυντής του γραφείου του Προέδρου της ΝΔ και γραμματέας Οργανωτικού αλλά ουσιαστικά είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτά.

Από τα δύσκολα χρόνια της οδού Χαλκοκονδύλη, ο Κονταδάκης ήταν από τους ανθρώπους που έγιναν συγκολλητική ουσία δίπλα στον Γρηγόρη Δημητριάδη και το υπόλοιπο επιτελείο.

Ένας άνθρωπος που δεν επεδίωξε την προβολή ποτέ αλλά το μόνο ενδιαφέρον του ήταν και παραμένει το κόμμα να βρίσκεται μαζί με την κοινωνία. Και το πράττει καθημερινά και σε κάθε γειτονιά.

Εξ ου και ο λόγος που το Μαξίμου, ο Δημητριάδης και προσωπικά ο Μητσοτάκης λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τη γνώμη Κονταδάκη.