«Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να είναι εκεί μετά τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1, και στην εκπομπή «Μπρα ντε Φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, το στέλεχος του κόμματος, Ζέφη Δημαδάμα.

Ειδικότερα, η κ. Δημαδάμα ανέφερε πως ο στόχος του πρώην πρωθυπουργού και υποψηφίου προέδρου, Γιώργου Παπανδρέου ήταν να περάσει στον δεύτερο γύρο.

Την ίδια στιγμή, έκανε έκκληση στους ψηφοφόρους να προσέλθουν στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ζέφης Δημαδάμα στα Παραπολιτικά 90,1

Ερωτηθείσα αν την επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι το όλο ΠΑΣΟΚ εκεί, το στέλεχος του κόμματος απάντησε: «Το όλο ΠΑΣΟΚ οφείλει να είναι εκεί και θα είναι εκεί, και το έχει πει ο Γιώργος Παπανδρέου γιατί 270 χιλιάδες άνθρωποι ήρθαν και στηθήκαν στις ουρές και έδωσαν τη δική τους πνοή για να μπορέσει αυτή η παράταξη να δυναμώσει. Άρα δεν νομίζω ότι είναι κανείς από όλους τους υποψήφιους κι από εμας αυτός ο οποίος θα ''τολμήσει'' να αποχωρήσει. ...Το οφείλουμε και στη Φώφη».

Για την υποψηφιότητα Παπανδρέου, η κ. Δημαδάμα ανέφερε: «Εξ αρχής όταν κάναμε κάποιες συσκέψεις ο στόχος ήταν, τουλάχιστον από τη δική μου μεριά, να μπει στο δεύτερο γύρο. Διότι όταν ξεκινάς 35 μέρες και ο Νίκος Ανδρουλάκης δουλεύει χρόνια, ο Ανδρέας Λοβέρδος έκανε μια πάρα πολύ σημαντική δουλειά εδώ και πάρα πολλούς μήνες, θα πρέπει να είσαι ρεαλιστής και να σταθμίζεις πάρα πολλούς παράγοντες. Όταν όμως είδαμε τον κόσμο τόσο μαζικά να προσέρχεται στις εκδηλώσεις στις πλατείες τότε ναι, ήταν κατι το οποίο πιστεύαμε και το οποίο μίλησε και στην καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου ότι ο κόσμος θέλει πραγματικά να ακούσει το κάτι άλλο, θέλει να ακούσει την πρότασή του. Υπήρχε πάρα πολύ πάθος».

«Καμία μάχη δεν χάνεται αν δεν δοθεί. Από τα αποδυτήρια δεν χάνουμε αγώνα και όταν μπαίνουμε στη μάχη μπαίνουμε για να κερδίσουμε και έτσι θα κάνουμε και αυτή τη φορά. Δεν είναι εύκολη η ανατροπή υπάρχει όμως και η ανατροπή στα σχέδια τα δικά μας και ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι ο κόσμος δεν είναι ''πρόβατα'' να ακολουθήσει...», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα ποια είναι η προσδοκία της για το δεύτερο γύρο, απάντησε: «Ελπίζω να έρθει όσο γίνεται περισσότερος κόσμος, εμείς καλούμε όλους τους ψηφοφόρους που ήρθαν την πρώτη Κυριακή να έρθουν. Νομίζω ότι θα είναι πάνω από 200 χιλιάδες και αυτή τη φορά».

ΔΗΜ: Αν αυτός που θα βγει πρώτος πάρει ένα μεγάλο ποσοστό 60-70% θα έχει τη λαϊκή νομιμοποίηση να τα αλλάξει όλα και να εφαρμόσει πλήρως την πολιτική του

«Περιμένω αυτή την εβδομάδα να ακούσω πολιτικές θέσεις και από τον Ν. Ανδρουλάκη περιμένω να ακούσω τι ακριβώς θα κανει για μια σειρά θεμάτων γιατί είναι μια κρίσιμη πολιτική εβδομάδα. Προφανώς έχει τη νομιμοποίηση να προχωρήσει στο πρόγραμμα που θα συνδιαμορφωθεί γιατί το πρόγραμμα δεν το διαμορφώνει μόνο το 60%», υπογράμμισε η ίδια.