Μπρα ντε φερ
Μπρα ντε φερ Δημήτρης Τάκης Χριστίνα Κοραή
xristidis_kinal
Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Χρηστίδης: Με προσωπική δήλωση θα ενημερώσω για την στάση μου στον β’ γύρο

Ο κ. Χρηστίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των 270.000 πολιτών και για το γεγονός ότι κατατάχθηκε τέταρτος

Ο Παύλος Χρηστίδης συνεχίζει να «μην ανοίγει τα χαρτιά του», σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει στον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής.

Ειδικότερα, ο κ. Χρηστίδης σε μια συνέντευξή του στον ρ/σ του ΣΚΑΙ μεταξύ άλλων, τόνισε ότι όλοι οι υποψήφιοι προσέφεραν στη διαδικασία ενίσχυσης της παράταξης με τον τρόπο που διεξήγαγαν τον προεκλογικό τους αγώνα, και ευχαρίστησε τους συνυποψήφιούς του γι’ αυτό δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι ο ίδιος: «Θα κάνει προσωπικά δήλωση που θα αφορά τη στάση του στον β' γύρο και δεν χρειάζεται να υπάρχουν φήμες και ”δήθεν” διαρροές για στήριξη ένθεν κακείθεν».

Επίσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των 270.000 πολιτών και για το γεγονός ότι κατατάχθηκε τέταρτος.

Σημείωσε δε, πως με την μεγάλη προσέλευση: «Βάλαμε το προζύμι της παράταξης», προσθέτοντας ότι «πρέπει να έχουμε ολοκληρώσει τις εσωτερικές οργανωτικές εκκρεμότητες μέχρι τα μέσα Γενάρη, ώστε μετά να βγούμε στους πολίτες».

Τέλος, ανέφερε ότι: «Το Κίνημα Αλλαγής επιδιώκει τη χάραξη πολιτικών με δημόσιο χαρακτήρα που θα δυναμώνουν τους μη προνομιούχους του 2021 και ταυτόχρονα θέλει έναν ιδιωτικό τομέα υγιή που θα παράγει αξία και καινοτομία».