«Θα κάνω δηλώσεις ως ΠΑΣΟΚ αν κερδίσω για να μην με μπερδεύουν με κάποιους από εμάς που λένε ότι θα τα πούμε στο συνέδριο», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, αναφερόμενος στις εκλογές για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Μιλώντας στον Σκάι πρόσθεσε ότι «έχουμε ένα ακατανόητο σήμα, μια μίξη χρωμάτων, το τριαντάφυλλο ή ο ανεμιστήρας, έχουμε κάτι που μας έδωσαν άνθρωποι που τώρα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ ή στα σπίτια τους. Δεν πάμε πίσω νοσταλγώντας, πάμε με το ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Λοβέρδος άφησε αιχμές για τους συνυποψήφιούς του λέγοντας ότι δεν γίνεται ο πρόεδρος του κόμματος να μην είναι στη Βουλή στις 6 Δεκεμβρίου.



«Είμαστε 6 εκ των οποίων οι 3 δεν είναι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Αυτός δεν είναι τυπικός αποκλεισμός ούτε τίθεται ζήτημα υποχρεωτικότητας. Το κόμμα τώρα που είναι 6-7% θα δώσει τη μάχη την επόμενη μέρα στη Βουλή απέναντι στον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα».

«Η διαρχία έχει αποκλειστεί από το 1996» συμπλήρωσε.

Πάραλλα ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι σε περίπτωση που δεν διπλασιάσει τα ποσοστά του κόμματος, θα παραιτηθεί από πρόεδρος έχοντας βάλει ορόσημο το 2023.

Σε ερώτηση αν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Γιώργος Φλωρίδης έχουν θέση στο κόμμα απάντησε ότι έχουν θέση όλες και όλοι, επισημαίνοντας ότι «όποιο όνομα χρησιμοποιεί ο κάθε υποψήφιος σήμερα, το κάνει για να το εκμεταλλευτεί»

Και κατέληξε: «Όλοι πίσω πλην αυτών που έχουν δημιούργησει τρομερές συγκρούσεις και πολώσεις. Έχουμε άνοιχτο διάλογο με μια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που έφυγε με τον Λαφαζάνη»