Στον ελληνικό λαό θα απευθύνει αύριο (18.11.2021) ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το διάγγελμα του πρωθυπουργού έρχεται ενώ καλπάζει η πανδημία του κοροναϊού αλλά η κυβέρνηση τονίζει ότι δεν θα πάρει νέα μέτρα.

Στο διάγγελμά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί και στον τρόπο που θα κάνουμε Χριστούγεννα, επαναλαμβάνοντας, κατά τις πληροφορίες, πως δεν θα ληφθούν νέα μέτρα αλλά οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα συνεχίζουν να έχουν απαγορεύσεις.

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων, η πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, οι θάνατοι και οι διασωληνωμένοι ασθενείς αναμένεται να αποτελέσουν τα κομβικά σημεία του διαγγέλματος του πρωθυπουργού. Παράλληλα, θα μιλήσει για τη σημασία του εμβολιασμού και θα απευθύνει νέα έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται, επίσης, να ζητήσει από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ενόψει των Χριστουγέννων και θα επαναλάβει ότι δεν πρόκειται να επιβληθεί νέο, γενικό lockdown και πως οι πολίτες που έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν δεν θα έχουν, όπως συμβαίνει και τώρα, τις ίδιες ελευθερίες που έχουν οι εμβολιασμένοι πολίτες.