Ο κύβος ερρίφθη. Μετά από διαβουλεύσεις και έντονο παρασκήνιο, οι 5 υποψήφιοι για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής συμφώνησαν στη τηλεδιάσκεψη που είχαν με την ηγεσία της ΕΡΤ,  σε ένα ντιμπέιτ στις 29 Νοεμβρίου, στις 22:00, και άλλο ένα μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου.

Το debate θα γίνει στα πρότυπα του 2017, ενώ στην τηλεδιάσκεψη με το team του Κωνσταντίνου Ζούλα, δεν μετείχε εκπρόσωπος του Γιώργου Παπανδρέου, ωστόσο ως μια κίνηση που ερμηνεύεται ως καλής θέλησης προς την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού, εκφράστηκε η συναίνεση πως αν κάποιος από τους υποψηφίους επιθυμεί να βγει μέσω Ζoom να μπορεί να το πράξει. 

Την Τετάρτη θα γίνει νέα τηλεδιάσκεψη ώστε να οριστικοποιηθούν οι θεματικέ ενότητες και ποιοι δημοσιογράφοι θα συμμετάσχουν, ενώ εντός της ημέρας, οι εκπρόσωποι των υποψηφίων αναμένεται να στείλουν, ο καθένας ξεχωριστά,  νέα επιστολή, στην ΕΔΕΚΑΠ για να την  ενημερώσουν.

Τέλος, σημειώνεται ότι εκτός από την ΕΡΤ, έχουν αιτηθεί να φιλοξενίσουν τους υποψηφίους για ένα ντιμπέτ και ιδιωτικά κανάλια (MEGA-ACTION24).