Από την Αχαΐα,  και τη γενέτειρα των Παπανδρέου,  ξεκινάει την κούρσα για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ειδικότερα, μετά τη διήμερη επίσκεψη που πραγματοποιεί σήμερα στην Πάτρα και αύριο σε Αγρίνιο και Ναύπακτο, ο πρώην πρωθυπουργός θα περιοδεύσει για το τριήμερο 7-9 Νοεμβρίου στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος του προορισμός θα είναι την Κυριακή η Σητεία όπου θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών αλλά και ομιλία αναφορικά με τις θέσεις του για την επόμενη ημέρα του χώρου της «Δημοκρατικής Παράταξης», ενώ τη Δευτέρα θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο όπου και θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Αρκάδι, με αφορμή την ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος του Αρκαδίου. Τέλος, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Ανώγεια.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε χρόνο η 8η Νοεμβρίου στο Ρέθυμνο είναι αργία και γίνεται μεγάλη παρέλαση τιμώντας το ολοκαύτωμα της μονής Αρκαδίου.



Το απόγευμα της Δευτέρας ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί τα Χανιά, ενώ θα κλείσει την περιοδεία του την Τρίτη όπου και θα βρεθεί στο Ηράκλειο πραγματοποιώντας ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Αναλυτικά το πρόγραμμά του

Κυριακή 7/11

19:30 – Σητεία Ξενοδοχείο ΙΤΑΝΟΣ – Ομιλία

Δευτέρα 8/11

10.00 - Ρέθυμνο - Εκδηλώσεις για το Αρκάδι

11.30 - Iερά Μονή Αρκαδίου - Επετειακές εκδηλώσεις

13.30 - Ανώγεια - Επίσκεψη

18:30 – Χανιά Ομιλία στο Καφέ Κήπος (Δημοτικός Κήπος)

Τρίτη 9/11

18:30 – Ηράκλειο Ξενοδοχείο ATLANTIS – Ομιλία