Διέκοπη η συνεδρίαση του νομοσχεδίου για τα διπλώματα οδηγησης, που ήταν σε εξέλιξη στην Ολομέλεια της Βουλής μετά την ενημέρωση που έκανε από έδρας ο αντιπρόεδρος Α. Αβδέλλας πως ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Kώστας Καραμανλής, βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας το Σώμα, ο Καραμανλής μετα το μεσημέρι ένιωσε μια αδιαθεσία και υπεβλήθη σε rapid test το οποίο και βγήκε θετικό. Η Βουλή διέκοψε τις εργασίες της, ώστε ο ίδιος ο υπουργός Υποδομών να υποβληθεί σε μοριακό τεστ αλλά και να απολυμανθεί η αίθουσα της Ολομέλειας.

Ο κ. Καραμανλής είχε υποβληθεί και χθες σε rapid test το οποίο βγήκε αρνητικό. Σήμερα που το επανέλαβε το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει ιχνηλάτηση σε όλους όσοι βρέθηκαν κοντά και μίλησαν μαζί του αλλα και στους χώρους που κυκλοφόρησε.

Καραμανλής: Χάρις στον εμβολιασμό μου πιστεύω πως θα περάσω αυτή την περιπέτεια χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία

Ο υπουργός Μεταφορών με μήνυμά του στο facebook επιβεβαίωσε ότι είναι θετικός στον κοροναϊό με αποτέλεσμα να παραμένει απομονωμένος, ενημερώνει τις επαφές του και ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών. 

«Χτες είχα κάνει rapid test, όπως σταθερά κάνω 2 φορες την εβδομάδα, το οποίο είχε βγει αρνητικό. Σήμερα, όμως, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις άδειες οδήγησης, ένιωσα αδιαθεσία. Επέστρεψα στο γραφειo μου και αμέσως έκανα νεο rapid test το οποιο βγήκε θετικό. Περιμένω σε λίγες ώρες το αποτέλεσμα και του μοριακού, που θα επιβεβαιώσει τη διάγνωση», σημείωσε επίσης ο Κώστας Καραμανλής.