«Έως την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, θα εισηγηθώ τη θεσμική και υπηρεσιακή λειτουργία της Κ.Ο. και τα καθήκοντα Προέδρου της Κ.Ο., λειτουργικά και θεσμικά, να ασκεί ο Γραμματέας της Κ.Ο», αναφέρει ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου σε διευκρινιστική του δήλωση αναφορικά με το πως επιθυμεί να καλυφθεί το κενό της αειμνήστου προέδρου του κόμματος, Φώφης Γεννηματά, μέχρι την εκλογική διαδικασία.

Ειδικότερα, σε πρωινή του δήλωση στον ΑΝΤ1, ο κ.Κεγκέρογλου ανέφερε συγκεκριμένα ότι με αφορμή τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που συκγκαλείται τη Δευτέρα, ανέφερε ότι πως «θα εισηγηθώ θεσμική ηγεσία και νομοθετική ηγεσία μέχρι την εκλογή» και ξεκαθαρίζοντας πως «η εισήγησή μου δεν θα περιλαμβάνει εκλογική διαδικασία».


Η τριανδρία Σκανδαλίδη, Κατρίνη και Κεγκέρογλου θα εκπροσωπεί το κόμμα στη Βουλή

Έπειτα από διάφορες παρασκηνιακές συνεννοήσεις γύρω από τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργούν τα πράγματα και ποιος αποφασίζει τι, φαίνεται να ηρέμησαν ξανά τα πνεύματα.

Όπως έγινε γνωστό, το μεσημέρι της Παρασκευής ο κ. Κεγκέρογλου τηλεφώνησε στον κ. Σκανδαλίδη, μετά τις πρωινές δηλώσεις του πρώτου, με αφορμή να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση, κάτι που οι πληροφορίες λένε ότι έγινε σε καλό κλίμα.

Το θέμα, όπως αναφέρουν έμπειροι κομματικοί, είναι να συνεννοηθούν οι δυο τους (Σκανδαλίδης και Κεγκέρογλου) και να λύσουν και κάθε παρεξήγηση, αλλά και κάθε πρακτικό ζήτημα, που μπορεί να προκύψει.