Ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, αρμόδιος για τις υποδομές, Γιώργος Καραγιάννης με μια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εξέφρασε την τιμή που ένιωσε ως παρευρισκόμενος στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Κ. Καραμανλής», με αφορμή την συμπλήρωση των 47 χρόνων από την ημέρα που ιδρύθηκε η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη, Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Καραμανλή και τόνισε το κύρος που είχε ως πολιτικός, χαρακτηρίζοντάς τον, «ηγέτη».

Ειδικότερα, έγραψε: «Ήταν μεγάλη μου τιμή σήμερα να παρευρεθώ στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Κ. Καραμανλής» για την συμπλήρωση των  47 χρόνων από την ημέρα που ιδρύθηκε η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη.

Η Νέα Δημοκρατία.

Ο ιδρυτής της, Κωνσταντίνος Καραμανλής, υπήρξε ο ηγέτης που μας οδήγησε μέσα σε ταραγμένες εποχές, στην εμπέδωση της εθνικής κυριαρχίας, στην πολιτική σταθερότητα, στην κοινωνική και οικονομική ευημερία.

Είναι αυτός ο πολιτικός άνδρας, που κόντρα σε πολλές ιδεοληψίες, πήρε την μεγάλη απόφαση της συμμετοχής της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση,  μιας επιλογής που έχει στιγματίσει διαχρονικά την πορεία της Ελλάδας.

Με παρακαταθήκη μας την αδιαμφισβήτητη συμβολή της Νέας Δημοκρατίας στην μετεξέλιξη της πατρίδας μας, συνεχίζουμε σήμερα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να σχεδιάζουμε το αύριο της χώρας με κεντρικούς πυλώνες πολιτικής, την καινοτομία, την πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη, τις ίσες ευκαιρίες και τις δημιουργία νέας γενιάς υποδομών, προσδοκώντας να χαρίσουμε στις επόμενες γενιές μια Δυνατότερη Ελλάδα

Δείτε την ανάρτηση του υφυπουργού