Αρνητικές εντυπώσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του πρώην νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη, αναφορικά με το κίνημα #MeToo και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμούς που βλέπουν τους τελευταίους μήνες το φως της δημοσιότητας στη χώρα μας.

Ειδικότερα, ο κ.Ψωμιάδης αφού εξέφρασε το παράπονό του για ανθρώπους και εκπομπές που «του γύρισαν την πλάτη», απάντησε στο πως αντιλαμβάνεται τις καταγγελίες ηθοποιών για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Σεξιστικό παραλήρημα

Ο πρώην νομάρχης στήριξε ανοιχτά τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμούς, λέγοντας συγκεκριμένα για τις γυναίκες που κατήγγειλαν τα εγκλήματα: «Αν δεν γούσταρες τότε, να μίλαγες τότε».

Ειδικότερα, ανέφερε ότι: «εγώ είμαι αντίθετος με αυτά. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες τότε, να μίλαγες τότε. Τώρα κάνεις την καριέρα σου και βγαίνεις στην τηλεόραση. Κατηγορούν όλοι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν αθωωθεί από το δικαστήριο, ποιος θα τον αποκαταστήσει;».

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε στον ANT1, όπου αναφέρθηκε και στο πρόσφατο ατύχημα που είχε αλλά και για τα παράπονά του από την πολιτική.