Επίσκεψη στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού πραγματοποίησε η υπεύθυνη του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννα Γκελεστάθη. 

Όπως διαπίστωσε η τομεάρχης της ΝΔ κατά την επίσκεψή της το Κατάσταση Κράτησης δεν θυμίζει σε τίποτα το θλιβερό παρελθόν του, ενώ στην ανάρτησή της τονίζει ότι η θεαματική αλλαγή όχι μόνο του συγκεκριμένου αλλά του συνόλου των Καταστημάτων Κράτησης της επικράτειας, πιστώνεται στην Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, η οποία ήταν επίσης παρούσα στην επίσκεψη. 

«Η εμπέδωση του νόμου και της τάξης σε όλα τα Καταστήματα Κράτησης της χώρας και κυρίως στο πολύπαθο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού αποτέλεσε απόλυτη προτεραιότητα για την κυρία Νικολάου με αποτέλεσμα σήμερα αφενός το προσωπικό να εργάζεται με ασφάλεια και αφετέρου οι φιλήσυχοι κρατούμενοι οι οποίοι αποτελούν την συντριπτική πλειονότητα να εκτίουν τις ποινές τους απαλλαγμένοι από την παραβατικότητα μιας ασύδοτης μειοψηφίας συγκρατουμένων τους», αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Γκελεστάθη. 

Η ανάρτησή της