«Δεν κάνουν πολιτική, κάνουν πλάκα οι άνθρωποι. Κάποια από τα μέτρα, όπως η ενίσχυση των φοιτητών , που θα πάνε να σπουδάσουν σε άλλη πόλη, που το κοροϊδεύει ο κ. Τσακαλώτος και γενικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι πάρα πολύ σημαντικά, αν τα δείτε ως αναλογία στα χρήματα.»

Τα παραπάνω ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου, μιλώντας στο Radio North 98 και σχολιάζοντας την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ.

Απογοήτευση ΣΥΡΙΖΑ από δημοσκοπήσεις

Ο βουλευτής της ΝΔ διέγνωσε στην αισιοδοξία του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα κερδίσει εκλογές... απογοήτευση από τις δημοσκοπήσεις: «Υπήρξε μια ευφορία πάνω στις στάχτες από την πλευρά της αντιπολιτεύσεως. Δηλαδή επειδή ζήσαμε αυτή την τραγωδία των πυρκαγιών επάνω εκεί φτιάχτηκε μια ευφορία, ότι ο Μητσοτάκης “πέφτει” και αυτό είναι συσπειρωτικό για μια παράταξη, η οποία δεν έχει προτείνει στη διάρκεια των πολλών αυτών μηνών κάτι θετικό. Ήταν συνεχώς στο “όχι”… Συνεχώς στο “θα κάνω μια φασαρία εδώ, μια φασαρία παρακάτω”. Νομίζω ότι αυτό τους δημιούργησε μια εφορία ότι “δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα άλλο”.»

Σχολιάζοντας τις... δεσμεύσεις ΣΥΡΙΖΑ για όσα θα καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας σημείωσε: «Λένε οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ πως αν κερδίσουν θα καταργήσουν πέντε… δέκα πράγματα. Αν δεις την εικόνα που σου περιγράφουν είναι μια κατάσταση κρίσης, μια κατάσταση ότι η Ελλάδα θα βρεθεί πάλι μπροστά στην καταστροφή και κυρίως θα απομακρυνθεί από αυτό που κάνουν όλα τα άλλα κράτη, γιατί εδώ ένα πράγμα που κάνει πολύ καλά ο Μητσοτάκης είναι ότι συντονιζόμαστε με την Ευρώπη.»

Ολόκληρη η συνέντευξη:

\