Επί προσωπικού απάντησε μιλώντας στη Βουλή, ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης φανερά ενοχλημένος με τα όσα άκουσε από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα που τον χαρακτήρισε «άνθρωπο για τις βρώμικες δουλειές».

«Ανθρώπινα με πείραξε …κάτι που άκουσα!» είπε ο κ. Χατζηδάκης και συνέχισε «γιατί υπάρχουν και κάποιοι που ακούν τι λέει ο κ. Τσίπρας και ενοχλούνται.

Άκουσα από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι ο '' Χατζηδάκης είναι δήθεν για τις βρώμικες δουλείες …''. Ναι είχα μια πετυχημένη πορεία και στα υπουργεία που έχω περάσει αλλά και στην Ευρωβουλή ως ευρωβουλευτής και είμαι περήφανος !

Ναι έχω ταυτιστεί με τις δύσκολες μεταρρυθμίσεις της χώρας. Είμαι περήφανος για αυτήν μου την διαδρομή. Και σήμερα θα ξαναέκανα τα ίδια ακριβώς, γιατί ήταν μεταρρυθμίσεις χρήσιμές για τον ελληνικό λαό. Εγώ είδα σήμερα έναν Τσίπρα δάσκαλο του διχασμού και της αλαζονείας.

Αλλά διαβάστε και καμία δημοσκόπηση, είναι εργαλεία της δουλειάς, μήπως συνδεθείτε με τους Έλληνες πολίτες» κατέληξε στην απάντηση του ο υπουργός Εργασίας.