Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και τους παραγωγικούς φορείς της πόλης ενόψει της ΔΕΘ.

Πρώτος σταθμός για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν το Διοικητήριο, όπου τον υποδέχθηκαν ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης και η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου.
5364735
5364724

Ο πρωθυπουργός είχε σύσκεψη με βουλευτές της Ν.Δ. που εκλέγονται στον νομό Θεσσαλονίκης και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ του κόμματος Τάσο Σπηλιόπουλο.
5364726
Στην αρχή της σύσκεψης ο πρωθυπουργός είπε στους βουλευτές ότι ήρθε κατευθείαν από τη Σλοβενία και την Παρασκευή θα ταξιδέψει στη Μασσαλία.
5364730
5364742

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την αναστάτωση που έχει προκαλέσει στα νοσοκομεία η αναστολή εργασίας σε όσους υγειονομικούς αρνούνται να εμβολιαστούν, ο πρωθυπουργός απάντησε χαρακτηριστικά «όλα υπό έλεγχο».


Στο διοικητήριο βρίσκονται επίσης οι υπουργοί Μεταφορών και Υποδομών Κ. Καραμανλης και Πολιτισμού Λ. Μενδωνη και οι υφυπουργοί υποδομών Γ. Καραγιάννης και Περιβάλλοντος και Ενέργειας αρμόδιος για θέματα χωροταξικά Ν. Ταγαράς.
5364744
Παρόντες είναι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Μετά την ολοκλήρωσή της θα ακολουθήσουν συσκέψεις με εκπροσώπους παραγωγικών και επιστημονικών φορέων και αρμόδιους για τα μεγάλα έργα της Θεσσαλονίκης.