Σχεδιο_χωρις_τιτλο_-_2021-07-28T160058_387
Πολιτική

Καμπανάκι Χρυσοχοΐδη για την Ίο: Ορατός ο κίνδυνος να «κλείσει» - Στο νησί 30 αστυνομικοί από την Αθήνα

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ότι λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κοροναϊού υπάρχει ενδεχόμενο λήψης περιοριστικών μέτρων

Στο ενδεχόμενο της επιβολής περιορισμών στην Ίο αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε στον ΣΚΑΙ ότι λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κοροναϊού, είναι ορατός ο κίνδυνος το νησί να «κλείσει» καθώς οι επιχειρηματίες δεν λαμβάνουν μέτρα. Μάλιστα αύριο Πέμπτη θα μεταβούν στο κυκλαδίτικο νησί πάνω από 30 αστυνομικοί από την Αθήνα με σκοπό τον καλύτερο έλεγχο της κατάστασης που επικρατεί εκεί. Παράλληλα συμπλήρωσε πως έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα συνωστισμού σε ενάμιση δρόμο.

Από την άλλη πλευρά, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι στη Μύκονο έχουν σταλεί 186 αστυνομικοί και συμπλήρωσε ότι γίνεται μια σοβαρή δουλειά η οποία θα συνεχιστεί. Επιπλέον διαχώρισε τα κορωνοπάρτι στο νησί σε ιδιωτικά και πληρωμένα προσθέτοντας ότι όλα αυτά είναι εγκληματικές πράξεις που τις έχει αναλάβει η αστυνομία.

Για τη φωτιά στην Σταμάτα

Σχετικά με τη φωτιά που εκδηλώθηκε χθες Τρίτη στη Σταμάτα ο κ. Χρυσοχοϊδης επεσήμανε ότι η παρουσία των εναέριων μέσων ήταν εντυπωσιακή, ενώ εξήρε τον υψηλό επαγγελματισμό των στελεχών της Πυροσβεστικής και την ηρωική προσπάθεια των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ «που έσωζαν κόσμο μέσα από τα σπίτια τους».

Ακόμη ανέφερε ότι τα χειρότερα αποφεύχθηκαν επειδή η συγκεκριμένη περιοχή ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν επιλεγεί και καθαριστεί πλήρως. Τελος είπε ότι υπάρχει ένας ύποπτος για τη φωτιά αλλά δεν έχουν εντοπιστεί ευθύνες για εμπρησμό.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα