Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η πρωτοφανής επίθεση που εξαπέλυσε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ενάντια στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια Μαρία Σάκκαρη, η οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Συγκεκριμένα, με μια απίστευτη ανάρτηση η Άννα Ελεφάντη συσχέτισε την σχέση της αθλήτριας με τον γιο του πρωθυπουργού, αλλά και τη μη μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια από τη δημόσια τηλεόραση,  προχωρώντας στο εξής απίστευτο σχόλιο: «Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του πρωθυπουργού».
elefanti2


Η εν λόγω ανάρτηση προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση του κυβερνώντος κόμματος, που κάνει λόγο για χυδαία σεξιστικό σχόλιο, που έρχεται να ρίξει λάσπη στον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο, και στην κορυφαία αθλήτρια του τένις, Μαρία Σάκκαρη.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σε ανακοίνωσή του το γραφείο πρωθυπουργού αναφορικά με τις επιθέσεις σε βάρος της Μαρέβας Μητσοτάκη, κατονόμασε ευθέως ως ενορχηστρωτή τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Η απάντηση της ΝΔ

«Ο Πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιος του και μια παγκοσμίου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυρ. Μητσοτάκης. Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ούτε όρια ούτε ηθικές αναστολές. Η λάσπη σήμερα εκτοξεύεται από την πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Αννα Ελεφάντη, με ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, τη στιγμή που αγωνίζεται στο Τόκιο. Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών. Ο κ. Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν».