Για το πλαστό tweet με τις απαξιωτικές εκφράσεις κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αναφέρθηκε ο βουλευτής και αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Θάνος Πλεύρης.    

Μιλώντας στη Βουλή, ο κ. Πλεύρης επισήμανε ότι επιχειρούν να τον συνδέσουν με tweet στο οποίο υποτίθεται ότι «καταβροχθίζει» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Δεν τιμά την πολιτική αντιπαράθεση. Μπορεί να έχουμε διαφωνία στον τρόπο κτήσης της ιθαγένειας, δε σημαίνει ότι δε σεβόμαστε αυτόν που έχει πάρει την ιθαγένεια», τόνισε ο ίδιος.

Παράλληλα ο κ. Πλεύρης υπογράμμισε ότι «ένας άνθρωπος που πάει στον ελληνικό στρατό και σέβεται την ελληνική σημαία μας κάνει περήφανους και δακρύζουμε και λογαριασμό δε θα δώσουμε». «Να μην κατασκευάζετε ψευδή tweet», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος είχε ανακοινώσει χθες ότι προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά ιστοσελίδας που το απέδωσε στον ίδιο.

«Κανένας να μη βρεθεί στη θέση μου, μια ολόκληρη μέρα να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας… Κάποιοι το κατασκεύασαν για να με συκοφαντήσουν και να με πλήξουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή του χθες ο κ. Πλεύρης είχε αναφέρει: «Η έγκληση μου κατά των συντακτών του Fake Tweet που δήθεν έκανα εναντίον του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι έτοιμη. Όχι μόνο ο ‘’δημιουργός’’, αλλά και όποιος άλλος συνεχίζει να διακινεί το Fake Tweet θα καταδιωχθεί ποινικά. Κανείς πλέον δεν μπορεί να λέει ‘’συγνώμη δεν ήξερα’’».