Σκληρή απάντηση στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την περιοδεία του στη Μύκονο στην κυβέρνηση για την πολιτική της στο ζήτημα των εμβολιασμών, έδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

«Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει από την αρχή της πανδημίας το ίδιο ποίημα. Μονίμως προβλέπει μια καταστροφή που δεν έρχεται. Περιοδεύει στο νησί των ανέμων, επαναλαμβάνοντας λόγια του αέρα», τονίζει στην ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος. 

«Το συνηθίζει, άλλωστε, όπως αποδεικνύει η στάση του στο θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για συγκεκριμένες ομάδες. Ας μας εξηγήσει λοιπόν πώς ενώ τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικότητας στους υγειονομικούς και σε συγκεκριμένες ομάδες, τώρα ανακάλυψε την …προαιρετική υποχρεωτικότητα και δεν ψηφίζει τη σχετική ρύθμιση στη Βουλή», αναφέρει επίσης η ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου. 

Η Αριστοτελία Πελώνη επίσης αναφέρει ότι η νέα θέση του σχετικά με τους εμβολιασμούς δεν εκπλήσσει: «Γιατί αυτός είναι. Και όσο κι αν θέλει να το κρύψει, στην υπόθεση των εμβολιασμών, κάνει κουμάντο ο κ. Πολάκης», καταλήγει η κυβερνητική εκπρόσωπος.