Υπέρ της υποψηφιότητας του Ανδρέα Λοβέρδου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ τάχθηκε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Με δηλώσεις του στο Κανάλι Ένα Πειραιά 90.4, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ είπε ότι στηρίζει τον Ανδρέα Λοβέρδο, εξηγώντας στη συνέχεια και τους λόγους:

Ειδικότερα, είπε πως είναι ένας από τους καλύτερους κοινοβουλευτικούς, έχει μια επιστημονική επάρκεια και υποδομή και είναι μαχητικός, προσθέτοντας πως έχει συμβάλλει καταλυτικά στην αναζωογόνηση ενός ισχυρού και αυθύπαρκτου κοινοβουλευτικού ρεύματος που λέγεται ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ θέλει να ανανεωθεί σε ιδέες, θέλει ένα άλλο αφήγημα

«Είμαστε υποχρεωμένοι, λοιπόν, σε έναν, ο οποίος δουλεύει, σε έναν άνθρωπο που έχει δοκιμαστεί αυτά τα πράγματα σε σύγκριση με αυτούς τους άλλους που κατεβαίνουν μαζί του, αυτούς που ακούγονται θεωρώ ότι ο Λοβέρδος είναι ένας μαχητής, έχει δώσει εξετάσεις και πρέπει να στηριχθεί διότι το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη από ανθρώπους που αυτή τη στιγμή θα φέρουν κάτι το διαφορετικό. Εγώ πιστεύω, λοιπόν, ότι το ζητούμενο σε αυτή την εποχή και σε αυτή τη διαδικασία που θα έχουμε τον Νοέμβριο είναι η επιβίωση ενός πολυδύναμου πολιτικού και κοινωνικού ρεύματος που το αντιπροσώπευε και το εξέφραζε το ΠΑΣΟΚ των προηγούμενων χρόνων, όμως, προσαρμοσμένο στην εποχή και με μέλλον. Όπως έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου το ’74 και μέχρι του 2010. Δηλαδή για 40 χρόνια. Το ΠΑΣΟΚ θέλει να ανανεωθεί σε ιδέες, θέλει ένα άλλο αφήγημα», είπε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ 

Η ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου

Λίγη ώρα αργότερα o Ανδρέας Λοβέρδος, ευχαρίστησε δημόσια τον Λεωνίδα Γρηγοράκο με ανάρτησή του στο twitter.