Στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 οι βουλευτές Μπάμπης Παπαδημητρίου από τη ΝΔ και Κώστας Μπάρκας από τον ΣΥΡΙΖΑ διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τη διαχείριση της πανδημίας.

Ο κ.Μπάρκας υποστήριξε ότι, «Ο ιός είναι εδώ και τα βήματα της κυβέρνησης για την αναχαίτιση αυτού δεν είναι καλά. Μακάρι να ήταν, αλλά δεν είναι. Τώρα η κυβέρνηση θα κλείσει δημόσια νοσοκομεία, θα κάνει μία ανάταξη στον χάρτη της υγείας, λες και έχουμε ξεπεράσει την πανδημία και δεν θα μας βρουν νέα κακά στη συνέχεια».

Δριμεία κριτική για τον τουρισμό

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας πως, «Για δεύτερη φορά η κυβέρνηση άνοιξε τον τουρισμό δίχως μέτρα. Ο κ.Σκερτσος ανακοίνωσε “τέλος οι μάσκες στον δημόσιο χώρο” και τρεις μέρες μετά, δύο μέλη της επιτροπής, η κ. Παπαευαγγέλου και ο κ.Σύψας είπαν ότι “εμείς δεν είπαμε ποτέ να σταματήσει η χρήση της μάσκας”. Συνεπώς γίνεται χρήση της επιτροπής λοιμωξιολόγων από την κυβέρνηση κατά το δοκούν».

«Να δούμε το θέμα θετικά»

Για γνωστή γκρίνια από την πλευρά της αντιπολίτευσης έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου και πρότεινε «να δούμε το θέμα θετικά. Είμαστε σε μία νέα φάση. Η πανδημία πρακτικά είναι πίσω μας. Σίγουρα έχουμε τη Δέλτα και αύριο θα ‘χουμε την Έψιλον. Σίγουρα θα χρειαστεί να ξανακάνουμε εμβόλιο. Σίγουρα αυτή η γρίπη θα είναι μαζί μας».

«Οι πολλοί είναι αυτοί που έχουν εμβολιαστεί»

Ο κ.Παπαδημητρίου υποστήριξε ότι, «Η ζωή των πολλών φτιάχνεται. Οι πολλοί είναι αυτοί που προσέχουν. Οι πολλοί είναι αυτοί που έχουν εμβολιαστεί. Οι πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να γυρίσουν στις δουλειές τους. Οι πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η Ελλάδα θα πάει μπροστά».

Περί μάσκας και εμβολιασμών

Ο κ.Παπαδημητρίου τόνισε ότι, «Όταν θα πας κάπου που υπάρχει πολύς κόσμος, ασφαλώς και θα βάλεις μάσκα. Οι πολλοί είναι υπεύθυνοι» ενώ συμπλήρωσε πως, «Η αξιωματική αντιπολίτευση προσφέρει όπλα στους λίγους. 25 χιλιάδες ραντεβού ακυρώθηκαν μετά τις δηλώσεις Πολάκη».

Δείτε το σχετικό βίντεο