Δριμεία επίθεση κατά της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά ασκεί η πλειοψηφούσα παράταξη «Πειραιάς Νικητής», με αφορμή την κριτική της δημοτικής ομάδας του Νίκου Μπελαβίλα στην κυβέρνηση και τη δημοτική αρχή για το λιμάνι του Πειραιά.

«Θα τους βαραίνει για μια ζωή η υπογραφή του Πειραιώτη και επικεφαλής για πολλά χρόνια της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ κυρίου Δρίτσα με την οποία παραχώθηκε σχεδόν άνευ όρων το λιμάνι. Όσα στραβά συμβαίνουν σήμερα θα έπρεπε να είχαν προβλεφθεί στην σύμβαση παραχώρησης που ο Δρίτσας και η Συριζανέλ υπέγραψαν όταν ο Μπελαβίλας και οι λοιποί κρύβονταν», επισημαίνουν μεταξύ άλλων κύκλοι του Πειραιά Νικητή. 

Αναλυτικά κύκλοι της παράταξης Πειραιάς Νικητής αναφέρουν:

Μια φορά ψεύτες και υποκριτές για πάντα ψεύτες και υποκριτές.

Το 2014 δεν θα πούλαγαν το λιμάνι. Το 2016 το έκαναν και μάλιστα το παρουσίασαν ως την μεγάλη επιτυχία της χώρας. Το 2019-20 το έπαιξαν κάπου στην μέση. Ναι στην επένδυση αλλά με όρους.

Σήμερα 2021 κατηγορούν όλους τους άλλους προφανώς νομίζοντας ότι οι Πειραιώτες έχουν μνήμη χρυσόψαρου και δηλώνουν ότι θα προσφύγουν στο Στε. Γελάει όλος ο Πειραιάς. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το ποσοστό της αυτοδιοικητικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά . Στα καλύτερα τους στο 14,5% ..!! Θα τους βαραίνει για μια ζωή η υπογραφή του Πειραιώτη και επικεφαλής για πολλά χρόνια της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ κυρίου Δρίτσα με την οποία παραχώθηκε σχεδόν άνευ όρων το λιμάνι . Όσα στραβά συμβαίνουν σήμερα θα έπρεπε να είχαν προβλεφθεί στην σύμβαση παραχώρησης που ο Δρίτσας και η Συριζανέλ υπέγραψαν όταν ο Μπελαβίλας και οι λοιποί κρύβονταν.

Όσο για το χθεσινό δημοτικό Συμβούλιο η πρόταση για αρνητική ψήφο ήταν του Δημάρχου και μάλιστα αντίθετη προς την εισήγηση της υπηρεσίας! Για πολλοστή φορά πιάστηκαν στον ύπνο.