Ασυγκράτητος και με την γνωστή του φρασεολογία, που χαρακτηρίζει την πολιτική του πορεία ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης εξαπολύει νέα επίθεση στους επιστήμονες για τα εμβόλια.

Μην υπολογίζοντας ούτε τον αντίκτυπο που έχει η εμμονή του στην επιστημονική κοινότητα, αλλά και τις αντιδράσεις που προκαλεί ακόμη και εντός του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης σε νέα ανάρτησή του, αναφέρεται στο αν χρειάζεται και πότε τεστ αντισωμάτων μετά τον εμβολιασμό,  και προβαίνει σε μια χυδαία επίθεση κατά επιστημόνων, κάνοντας λόγο για επιστήμονες «ξεφτιλισμένους» και «καθοδηγούμενους από εταιρείες».

 Σχολιάζοντας έρευνα που είδε χθες (21.06.2021) το φως της δημοσιότητας , ο Παύλος Πολάκης ζήτησε ακόμα, «απαντήσεις από τα μέλη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων αλλά και κάποιους του ΣΥΡΙΖΑ που το παίζουν παντογνώστες».

 Αφού θέτει δυο ερωτήματα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν παραλείπει να επαναλάβει πως το εμβόλιο κατά του κοροναϊού «είναι το πρώτο εμβόλιο στην ιστορία της ανθρωπότητας που χορηγήθηκε μαζικά στον πληθυσμό χωρίς να ξέρουμε πόσο κρατάει ανοσία».

 Όλη η ανάρτηση Πολάκη

Πιο αναλυτικά, ο Παύλος Πολάκης, στην ανάρτησή του, αναφέρει: