Η Γραμματεία Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει την υλοποίηση του κύκλου διαδικτυακών ομιλιών με τίτλο «Συνομιλώντας με την Κοινωνία». Πρωτοτυπία των διαδικτυακών αυτών εκδηλώσεων είναι πως παρέχεται άμεσο «ψηφιακό βήμα» στους πολίτες για υποβολή γραπτών ερωτήσεων προς τον εκάστοτε ομιλητή, καθώς οι ομιλίες προβάλλονται αποκλειστικά στη σελίδα της Γραμματείας στο Facebook.

Παράλληλα, υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα από πιστοποιημένο διερμηνέα, για να είναι προσβάσιμες από όλους τους ενδιαφερόμενους συμπολίτες μας.

Στόχος των διαδικτυακών ομιλιών είναι να απαντούν σε καίρια ζητήματα της Κοινωνίας και της καθημερινότητας των πολιτών. Ως κεντρικοί ομιλητές προσκαλούνται άνθρωποι που έμπρακτα δίνουν λύσεις, μιλούν με την Κοινωνία, κόβουν γόρδιους δεσμούς. Οι ομιλητές περιλαμβάνουν εκτός από πολιτικούς και ανθρώπους της αγοράς, εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών, της εφαρμοσμένης επιστήμης, του επιχειρείν κ.α.

Συνομιλωντας__με_την_Κοινωνια__4

 
Η επόμενη διαδικτυακή ομιλία, με τίτλο «Ταμείο Ανάκαμψης: Τι σημαίνει για την καθημερινότητα των Ελλήνων» θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 25 Μαΐου στις 18.00 μ.μ. Ομιλητής θα είναι ο Ευρωβουλευτής και μέλος της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Γιώργος Κύρτσος, που θα εστιάσει στους τρόπους με τους οποίους τα οικονομικά προγράμματα και προγράμματα έργων του Ταμείου Ανάκαμψης θα έχουν αντίκτυπο στην καθημερινότητα των Ελλήνων. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Γιώργος Στεργίου. Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Ν.Δ. Νίκος Παγώνης.

Η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη Σελίδα της Γραμματείας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στο Facebook και μετά το πέρας της θα είναι διαθέσιμη στο κανάλι του Γραμματέα Ε.Κ.Ο. στο YouTube.