Να μην εμπλέκει τη Βουλή στην κομματική αντιπαράθεση κάλεσε το ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Τασούλας με αφορμή την καταγγελία της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ρουσφετολογική πρόσληψη της πρώην συζύγου του Γιώργου Κουμουτσάκου.

Δεν είναι απόλυση

«Καλό θα ήταν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α να μην εμπλέκει τη Βουλή στην κομματική αντιπαράθεση. Μία σύμβαση που έληξε και δεν ανανεώθηκε δεν είναι απόλυση και μία ετήσια σύμβαση παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών δεν είναι γιουρούσι» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Γιώργου Κουμουτσάκου ξέσπασε με αφορμή δημοσίευμα της Αυγής σύμφωνα με το οποίο η δικηγόρος Ρεγγίνα Καρρά προσελήφθη στη Βουλή.

Το έμαθα από το δημοσίευμα

Μάλιστα σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για ρουσφέτια και υπογραμμίζει ότι η για να προσληφθεί η σύζυγος του κ. Κουμουτσάκου με παράλληλη απασχόληση και μισθό 1750 ευρώ, απολύθηκε από τη Βουλή δικηγόρος, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών με μισθό 800 ευρώ.

Από την πλευρά του πάντως ο πρώην υπουργός έκανε λόγο για «ψευδές και παραπλανητικό δημοσίευμα» και «αθλιότητα» της Αυγής σε βάρος του.

«Το γεγονός παροχής νομικών υπηρεσιών, και όχι πρόσληψής της, στη Βουλή το έμαθα απ’ το δημοσίευμα. Πρόκειται για εξαίρετη νομικό με άριστες σπουδές» ανέφερε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.