Με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσαν από κοινού με το βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο για το θέμα του ανοίγματος των παιδικών σταθμών, τοποθετήθηκε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa», η βουλευτής της ΝΔ, Νόνη Δούνια.

Μιλώντας στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, η κ. Δούνια ανέφερε ότι επειδή ο κόσμος θα επιστρέψει στον εργασιακό του χώρο, υπάρχουν πάρα πολλοί γονείς που αντιμετωπίζουν σοβαρό θέμα για το που θα μπορέσουν να αφήσουν τα παιδιά τους.

«Πρέπει να βρούμε μια λύση για όλους εκείνους τους γονείς που κάπου πρέπει να αφήσουν τα παιδιά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχει μια αντίδραση από τους γονείς κάποιες φορές σε σχέση με τα self test και τη μάσκα που είναι πάρα πολύ δύσκολο σε αυτές τις ηλικίες των παιδιών να επιβάλεις και να μπορεί πειθαρχήσει ένα παιδί να κρατήσει τη μάσκα όσο πρέπει αλλά θεωρώ ότι πρέπει οι λοιμωξιολόγοι να βρουν μια λύση γιατί δεν γίνεται όλοι αυτοί οι γονείς οι οποίοι έχουν παιδιά που πηγαίνουν στον παιδικό σταθμό, να μείνουν στο σπίτι», υπογράμμισε η ίδια.