Ένα μικρό ατύχημα αντιμετώπισε νωρίτερα το πρωί κατά την επίσκεψή του στη Βαρβάκειο, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. Συγκεκριμένα, όπως περπατούσε στο πεζοδρόμιο της Αθηνάς για να εισέλθει στην αγορά, μια νεαρή παραπάτησε κι έπεσε. Εκείνος το πρόσεξε αμέσως κι έσπευσε να τη σηκώσει και να τη βοηθήσει. Την έβαλε σε μια καρέκλα, της έδωσε νερό κι αφού την κοίταξε, «όψη θρέψη» όπως λένε οι γιατροί, διαπίστωσε ότι ήταν καλά και αποχώρησε.



Στη συνέχεια μπήκε στα καταστήματα και ενημερώθηκε για την κίνηση, τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων.

Τον περιφερειάρχη υποδέχτηκε ο αντιπρόεδρος της κρεαταγοράς Ανδρέας Νιώτης. Ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εμπόρους σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις ανάγκες που υπάρχουν. Όπως τόνισε, οι έλεγχοι είναι εντατικοί ενώ η αγορά δημιουργεί τις συνθήκες ασφαλείας.


«Όπως διαπιστώσαμε έχει επάρκεια αγαθών καλής ποιότητας, καλών τιμών. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν μέχρι αργά το Σάββατο. Και στα ψαρικά είδαμε ότι υπάρχει σημαντικός αριθμός προμηθευτών, αλλά και εμπόρων οι οποίοι μπορούν να διαθέσουν όλες αυτές τις ημέρες το καλύτερο των προϊόντων. Η περιφέρεια θα συμβάλλει με τις υπηρεσίες της στην ασφάλεια των καταναλωτών μέχρι τέλους», δήλωσε.