Δηκτική ήταν η απάντηση της κυβερνητικού εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη, σε ερώτηση κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, σχετικά με την αποκάλυψη των parapolitika.gr για τις δηλώσεις του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου, περί «εκκαθαρίσεων» στο Δημόσιο.

«Περί εκκαθαρίσεων δεν έχουν δοθεί διευκρινίσεις και είναι πλέον εμφανές ότι οι απόψεις του κ. Τζανακόπουλου, είναι οι απόψεις του κ. Πολάκη, που είναι οι απόψεις του κυρίου Τσίπρα και οι απόψεις όλου του ΣΥΡΙΖΑ», απάντησε η κ. Πελώνη σε σχετική ερώτηση.

«Δεδομένου ότι η Ελλάδα είναι ένα ευνομούμενο κράτος όπου οι -κατά ΣΥΡΙΖΑ- αρμοί της εξουσίας λειτουργούν ο καθένας ανεξάρτητα, τέτοιες εκφράσεις και διατυπώσεις δείχνουν την καθεστωτική αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μάλιστα έχει απειλήσει ότι τη δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς», πρόσθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Και δείχνουν ότι το “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν” και αυτή η καθεστωτική αντίληψη περί “αρμών της εξουσίας” είναι η κεντρική πολιτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε η κ. Πελώνη.