Με «εμπόδια» ξεκινά το ουσιαστικό της έργο, η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, καθώς ο πρώτος μάρτυρας Κυριάκος Τόμπρας δεν θα προσέλθει την Τρίτη 13 Απριλίου, όπως είχε προγραμματιστεί για να καταθέσει για την υπόθεση του Νίκου Παππά.

Με επιστολή, που απέστειλε προς το προεδρείο της προανακριτικής, ενημέρωσε ότι θα είναι διαθέσιμος για να καταθέσει μετά την Τετάρτη όπου λήγει η καραντίνα που βρίσκεται, λόγω covid-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γίνονται συνεννοήσεις μεταξύ των μελών και του προεδρείου της Προανακριτικής ώστε η κατάθεση του Κυριάκου Τόμπρα να μεταφερθεί για Πέμπτη και να μετακινήσουν τους υπόλοιπους μάρτυρες μια μέρα πίσω.

Βέβαια στο προεδρείο επικρατεί ένας προβληματισμός, για την ξαφνική επιστολή Τόμπρα. Μια ερμηνεία που δίνουν είναι, μήπως έτσι προσπαθεί να καταφέρει να κληθεί πρώτος στη θέση του ο Χρήστος Καλογρίτσας και μετά ο άνθρωπος που μεσολάβησε για να γίνει το deal με την λιβανέζικη εταιρία CCC.

Ο κ. Τόμπρας δήλωσε αδυναμία προσελεύσεως λόγω covid – 19 και όπως αναφέρει στην επιστολή προς το προεδρείο της επιτροπής δηλώνει ότι την Δευτέρα θα πραγματοποιήσει επαναληπτικό μοριακό τεστ ανίχνευσης κοροναϊού.

Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση θα έχει εξελίξεις …