«Το Ράλι Ακρόπολις επιστρέφει, και μάλιστα εν μέσω μιας χρονικής συγκυρίας που η Ελλάδα βρίσκει και πάλι το δρόμο της» τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και η δήλωση αυτή, η οποία συνοδεύτηκε από βιντεοσκοπημένο μήνυμα, δέχτηκε επίθεση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη.

Με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, εναντίον του πρωθυπουργού, ο Κώστας Ζαχαριάδης επέκρινε την πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη να ανακοινώσει την επανεκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις, έπειτα από οκτώ χρόνια απουσίας.

Αυτό έγραψε ο κ. Ζαχαριάδης στο Twitter:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο πρωθυπουργός εν μέσω πανδημίας με 50 νεκρούς την ημέρα έκανε δήλωση - σχεδόν διάγγελμα για την τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης να γίνει ξανά στην Ελλάδα το «Ράλλυ Ακρόπολις». Όταν μου το είπανε νόμιζα ότι ήταν ο Mr.Bean, τελικά ήταν όντως ο Μητσοτάκης».
«Είστε βουλευτής και αποκαλείται έτσι τον εκλεγμένο Πρωθυπουργό; δηλ αν είναι αυτός που λέτε ο αρχηγός σας τον οποίο έχει κερδίσει σε όλες τις εκλογές τί είναι; είναι τιμητικό για τον Τσίπρα να χάνει από έναν τέτοιο; άλλο η κριτική άλλο αυτός ο χαρακτηρισμος», απάντησε στον κ. Ζαχαριάδη ο υπουργός Ανάπτυξης και πρόσθεσε σε άλλο μήνυμα: «Είναι ντροπιαστική αυτή η ανάρτηση. Σας συμβουλεύω να την αποσύρετε».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε:

«Ντροπή είναι αυτό που κάνετε εσείς ως κυβέρνηση. Βγάζετε τον θεσμικά άσχετο κ.Σκέρτσο να μας ενημερώσει για την πανδημία και ο Πρωθυπουργός κάνει δηλώσεις για
θέμα που είναι σε επίπεδο υφυπουργού. Καταναλώνετε επικαιρότητα που παράγετε μόνοι σας. Ντροπή και εκτός πραγματικότητας».